Post by reranzatumidd on Feb 7, 2022 2:43:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Hank ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Hank IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică multe puncte ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Hank 2022 version ▞▞▞
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Drăguț joc! Dar nu e nimic de făcut! Este plictisitor! Toate lucrurile sunt foarte vechi! Vă rog să faceți ceva! Abia aștept să actualizez! E prea tarziu
E drăguț jocul, însă mă deranjează că nu are mai multe mini-jocuri și la cel pe care îl îngrijesc are nu dă nici un diamant sau nici o monedă, ar trebui să faceți ceva în privința asta, iar jucăriile pentru atrage animale sunt foarte scumpe. și nivelele se trec foarte greu, sunt foarte multe probleme cu jocul, ar trebui să se rezolve toate astea.😡
E cel mai fain joc e super ok
Nu mai placut delooc!Era sa-mi strice tableta de la jocul asta!Ieri sa blocat cand ma jucam pe joc si am stat vreo juma de ora sa isi revina si azi sa intamplat acelasi lucru!
nu am putut sa mi -l instalez sunt nemultumita am mai avut acest joc mi -a placut chiar il recomand dar este greu 😏😙🐩🐇
Doar că văd un nou aprod și nu sunt obișnuit să mă schimb. It's just that I see a new page, ... Today I appointed a new usher to my chambers.
Descărcați gratuit My Talking Hank pentru iOS (iPhone, iPad): cea mai recentă versiune pentru telefon sau tabletă de pe site-ul oficial.
este un joc frumos și un joc de aventură, dar nu are atât de multe jocuri în interior.
Acest joc este foarte distractiv. Când te-ai plictisit, poți doar să joci 2 d și să-ți umple timpul până când vei face ceva. Chiar dacă vrei să te relaxezi, poți juca un joc nu este stresant. Cea mai bună parte este că vezi animale pe care nici măcar nu știai că există, iar diamantele și monedele sunt ușor de obținut. Wellsdone, băieți, ține-o tot așa. Mare fan. 😉
My Talking Hank የተለመደ qak
Îmi place acest joc la început, dar după 2,3 zile te plictisești mult decât după aceea l-am șters
My Talking Hank নৈমিত্তিক dim
Motivul pentru care acordăm 3 stele este că nu primesc niciun jackpot, în timp ce alții au aceeași problemă, vă rog să o reparați
Imi place mult acest joc si tin minte ca cand eram mai mica si ma jucam era alfel dar la-ti schimbat radical efectiv eu cand eram mica am avut nevoie de 1 an ca sa termin jocul si sa descopar toate animalele eram cam noob dar acum cand. ma joc sunt in 1 luna si deja am level 43 si 120 de animale descoperite printre care 6 epice inca trebuie sa le fotografiez.Eu nu cred in toate prostiile cu camerele in ochi sau ca Tom il omoara deoarece am incercat toate lucrurile ,,paranormale" .Multumesc❤
😈😈😈😈😁
Drăguț 😍😍😍
Îmi place jocul dar acuma este cam plictisitor pentru că nu m-ai nimic nou:(
am auzit o melodie când închideam aplicația
Recomand acest lucru copiilor mici, deoarece prin acest joc copiii tăi pot practica activități zilnice precum mâncatul, jocul. Și, de asemenea, pot identifica mai multe animale datorită acestui joc. Pot numi acest joc „educativ” pentru că; 1:Jocurile vă ajută să vă ascuți creierul pentru a exploda toți răi 2:Copiii mici pot identifica mai multe animale datorită Hobby-ului lui Hank (fotografie) 3:Acest joc îi exersează pe oameni cum să mângâie un animal, cum să-i trateze etc.De aceea recomand acest joc!
My Talking Tom Friends MOD APK [1.9.0.7] Bani nelimitați
E super,super tare!!!!
Supa de cartofi dulci este cea mai bună rețetă pe care o pot scrie în 3 și din acest an pe lista mea de WhatsApp pentru rețeta mea preferată și a fost o rețetă grozavă pentru întârziere și am făcut rău și presupun că 4to ar avea o atmosferă prosperă și productivă și au fost cei mai buni pentru a se asigura că fiecare persoană va primi și ar putea avea totul într-un singur fel la kavali și apoi să facă același lucru cu
Este foarte drăguț. Dar sunt prea multe reclame; glisați spre stânga—anunț de 30 de secunde. Glisați spre dreapta — 30 de secunde anunț. De asemenea, actualizarea a crescut reclamele. Ar trebui să vă fie rușine cu voi înșivă.😓😓🤥🤥
Mhaks
Știi că jocul este negru peste tot, animalele și fundalul este negru de ce nu rezolvi bine problema, faci jocul foarte rău, angela este destul de bună, dar este plictisitor, acest joc este interesant, dar întreg negru dacă îmi iei părerea{Pentru ținuta 7}ar trebui să-l rezolvi și pentru oamenii nu scrie în reveiw care nu descarcă jocul, deoarece toată lumea nu are aceeași problemă ca și tine, te rog să rezolvi problema negru. Edit: Nu știu de ce nu o remediați
Imagini ale jocului My Talking Tom. Recenzie video Tom Cat. Tom de vorbă - O aplicație amuzantă pentru Android, în care pisoiul Tom repetă
Nil pot sescarca!!!!!!
Wow, asta este atât de bun, că câinele îmi place, dar este plictisitor, dar este atât de bun
Reclame reclame reclame copiii mei le urăsc 😠 devin adevărate! Reclame pentru orice, de fiecare dată! Prost lacom. Nu descărcați niciunul dintre aceste jocuri. SI NU NE CONTACTA!
Acest joc este atât de distractiv! Acest joc are mai puține adaosuri, o caracteristică care îmi permite să observ animale și multe altele! Deși, ar fi MAI distractiv dacă ai pune la dispoziție placa de surf. Îmi place locul în care se află caracteristica animalului pentru că vreau acel unicorn!!! Oricum, acest joc este foarte distractiv, vă sfătuiesc pe toți să descărcați My Talking Hank!
este un joc bun, dar mă uit cu trei priviri mai puțin pentru că gazul pe care îl face să vină animal, nu lăsa animalul să vină
grafică și control foarte proaste.
Animale: Tonuri de apel APK 12.4 App Descărcați pentru ...
Acest joc este foarte distractiv. Îmi place mult să am grijă de el pentru că este drăguț ca pisica mea Thomas
dc intra atat de greu si astept si ma scoate?
Hank e drăgălaș dar e de copii amici
E frumos dar nu mă prea uimește, pentru că atunci când sunt intrat pe aplicație, mi-am închis My Talking Hank
Imi place foarte mult e un joc foarte dragut dar totusi nu ii dau 5 stele ii dau patru pentru ca mai tot timpul imi apar reclame
Nu e cute
Foarte bun dar ar trebui mai multe mini gameuri
My Talking Angela 2 APK descărcare pentru Android - ultima versiune
Turbo Dismount™ سیمولیشن lrdx
E drăguț
nu merge instalat
From the creators of the global success, My Talking Tom, and the endless runner games, Talking Tom Gold Run and Talking Tom Hero Dash,
Este o PORCARIE !!! FOARTE PLICTISITOR !!!!!NU MERITA NICI O STEA !☆-
Distractiv, dar cu cât devine mai în vârstă, cu atât mai mult îi ia acel cerc de creștere pentru a se umple🙄😒😒
Aplicație super fantastică Iubesc această aplicație din toată inima, dar uneori este atât de plictisitoare
Nu am încercat asta, dar chiar fratele meu mi-ai luat de ce le-ai dus să le livrezi Mi se spune că acum este un joc prost, dar chiar descarc acest joc acum, nu joc acest joc, dar niciodată nu mă pot juca da, de aceea am Descarc Tom prietenii, Angela mea vorbitoare, pisica mea Tom care vorbește 🐈 da, te rog, spune-mi așa că descarcă jocul Tom care vorbește și Angela care vorbește.
My Talking Hank Casual games mcgt