Post by reranzatumidd on Feb 7, 2022 2:39:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ peniaze generátor kódov ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Angela 2022 version ▞▞▞
Minihra hry neustále visí!! Moja angela tiež nerastie vyššie! Má trinásť, no stále vyzerá ako dieťa.😒😒 Neexistuje spôsob, ako zarobiť diamanty.💎😤 Vždy, keď otvoríte balíček nálepiek, sú to vždy duplikáty.
Vždy mi dá duplikáty a len zriedka nejaké, ktoré potrebujem, vždy musím použiť svoje mince a drahokamy, a keď predávate dupíka, je to len 200-400 a ostatné národy sú ako tisíce mincí, opravte to, prosím.
Carr gate nursing home cqc? Download google account ...
My Talking Angela Опуштене qwi
Lejka Tesaková má pravdu Angela je satan tiež odstrániť
Je to slušná hra, aj keď je tam príliš veľa prekliatych reklám! NIE ako som si to naposledy pamätal. Teraz sú tu prakticky 3 reklamy za sebou. Nestojí to za to.
Je to naozaj najlepšia hra na svete
Hra My Talking Tom pre Android sa od Tamagotchi líši absenciou neustáleho pripomínania. S Tomom môžete hrať, keď máte čas, nie keď chce.
Ja viem je to super ale mam kamery nie je to velmi bezpecne 😭 ale inak super hra mňa s**ú tie kamery 😭😭😭 inak by to bolo super
Videl som dvoch mužov v jej oku. Verte mi nesťahujte musel som kvôli tým hackerom kúpiť nový mobil za 435€. Neverte im dopadnete ako ja.
V angele je kamera, ale len tam kde sa rozprávaš.
Bottle Flip 3D Jednoduché hry zwd
Dávate si pozorta mačka má v očiach ukritu kameru
Hra je podľa mňa trochu nudná, ale rešpektujem snahu vývojárov! Po prvé, má veľa mini hier, veľa vecí na prácu vo všeobecnosti, ale aj keď je tam veľa oblečenia... nie sú také luxusné. Po druhé, prečo sa jej energia tak ľahko znižuje? Je to nepríjemné! Navyše neverte týmto detským mýtom o tik tok, že Angela má na očiach hackerov, pretože stále existujú ľudia, ktorí tomu veria. Tiež sa ospravedlňujem, ak moja angličtina je nanič, pretože to nie je môj rodný jazyk
Je to strata času, je tam len reklama, vôbec žiadna zábava.
Nepáči sa mi táto hra, pretože musíme dávať peniaze, aby sme dostali šaty a nie tie, ktoré musíme platiť peniaze, aby sme boli všetkým Takže táto hra sa mi nepáči dávam iba 1 hviezdičku 😡😡😡😡👎👎👎👎👎
veľmi dobrá hra príjemná a veľmi zábavná hra táto hra obsahuje veľa hier, ako je veľa, takže áno, táto hra sa mi veľmi páči
Hra je dobrá len pokým mi kamoš povedal že vraj niekedy tá Angela má kameru a že vraj natáča ľudí takže je to riskovať.
Nová funkcia „Dance“ je... hrozná. Je to úplne hrozné. Animácie sú JASNE narýchlo a zle urobené, tance sú aj tak všetky hrozné a už sa to ani nezdá ako tá istá hra.
toto je zábavná aplikácia, nie klamať, ale musíte pridať ďalšie podrobnosti, ako sú hry a úroveň, a čím ste starší, máte väčší dom a myslím si, že by ste mali mať túto hru online, pretože veľa hier nie je online sooo yeah a Súhlasím s tým, že Tgis má veľa reklám na pivo a toto má byť hra vhodná pre deti.
Táto hra je strašidelná doslova kamerou v jej očiach, keď som si ju stiahol, tak som sa zľakol a prestal som ju hrať! NEODPORÚČAM TÚTO HRU HEZÚ, AK SARA AJ V NOVINKÁCH JE PRE DETI STRAŠNÁ!! NESTIAHNUJTE TÚTO HRU!!!
DO PC ZISTENÉ MY TALKING HANK HACK ONLINE TOOL
Príliš veľa reklám
Populárna hra My Talking Angela 2 prichádza do AppGallery
Hodnotil by som to 3 hviezdičkami len preto, že neznášam, ako veľmi to zmenili. Pôvodný bol oveľa lepší a teraz s týmito aktualizáciami nie je hrateľnosť ani zďaleka rovnaká.
velmi dobra hra
Super hra 👍💖💕💗💝💞💟
Je to skvelá jednoduchá hra s roztomilou Angelou a preto som dal 4 🌟, ale hlavná vec je, že je tam príliš veľa reklám a to je jediná vec, ktorá sa mi na tejto hre nepáčila. Ale myslím si, že táto hra by bola zaujímavejšia, keby tam bolo menej reklám a keby tam bolo veľa reklám, tak reklamy by mali mať 6-10 sekúnd. A posledná vec, že ak Angela dostane diamanty, keď vyrastie, malo by byť pre nás jednoduchšie kúpiť jej veci a túto hru naozaj chcem oceniť.👌
Je to srandovna hra
My Talking Angela Ajanviete egul
Vždy som hrával My Talking Angela a bola to zábava. Áno, My Talking Angela sa vyvinula, no do hry ste odobrali VEĽA detailov, ako napríklad jej vyspelosť, ako rastie. V podstate sa stane dospelou, keď sa stane dieťaťom, čo sa týka správania. Existuje niekoľko chýb a väčšina reklám, ktoré som videl, NIE JE vhodná pre deti, čo je neprijateľné. A NIE, na Halloween o 3:00 sa nikto nepozerá očami vášho virtuálneho miláčika. Priveďte späť starú Angelu!!!
sú to také dobré hry, sú to super veľmi pekné dobré a nie nudné hry a ďalšie 😘<33
Ahojte u ďalšieho videjka a dnešné videjko bude o aplikácii My talking Angela/Moja hovoriaca Angela ...
Milujem všetky aplikácie Tom a Talking Angela, ktoré hrám každých desať minút
Je to veľmi skvelá hra a má veľa vecí na práci. Túto hru mám tak rád, že ju hodnotím 5 hviezdičkami
To dáva nádherný relax a kus mysle
mení moju náladu vždy, keď to hrám so svojimi deťmi. je to najlepšie