(Android/iOS) Farm City: Farming \u0026 City Building goljufa neomejeno število kovancev
Feb 7, 2022 2:36:55 GMT
Post by reranzatumidd on Feb 7, 2022 2:36:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno število kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Farm City: Farming & City Building Priložnostne fgo
Speed Hero: Superhero Games 어드벤처 aner
Zdi se, da je igra zamrznjena. Ne morem sklepati prijateljev, od katerih bi si lahko izposodil. Zdi se, da ravni ne spreminjajo ničesar.
Igra je dobra za brez povezave, vendar nisem zadovoljen s trgovcem na super trgu, ki nam omogoča, da plačamo v gotovini in ga najamemo, da najde izdelke, prosimo, poskusite to spremeniti,
Všeč mi je, igram se vsak dan zgodaj zjutraj in po službi. Zdaj stopnja 60, se zdi, da je za zdaj najvišja raven. Lahko "zgradim" dve bivalni prostori, vendar mi ne bo dovolil, ker je število prebivalcev največje in na zavihku Skupnost ne vidim nove "stavbe", ki bi omogočila gradnjo naraščajočega prebivalstva. Prav tako so se časi za žetev povečali. Mleko je bilo 15 min, zdaj 1 h + , tudi ignoriraj... prav tako ne morem dostopati do 60 % valentinovega posebnega, piše "sistemski niz". 🤨 Zdi se, kot da nihče ne bere teh komentarjev!
Prišel je do stopnje 45, nato se je izbrisal in moral je začeti znova. Ne obremenjuj se s to igro.
Dobra igra, vendar je med igranjem zelo osamljena, zakaj ni ceha? Ali zavezništvo ali klan, kaj tako kdaj, če imate to funkcijo, potem je zabavno srečati osebe in klepetati z njimi ... ne več tako čisto in osamljeno
To igro bi morali imenovati samo mesto! Ker lahko kmetujete le na majhnem koščku zemlje! Tudi če razširite svojo zemljo, je še vedno ne morete obdelovati, razen če kupite domove in večinoma vam dovoli samo dodati kvadrat ali dva. Ko imate morda 20 kvadratov za kmetovanje, ne morete več kmetovati zemlje. Kljub izenačevanju in napredku ne morete dodati več kmetijskih zemljišč! vam pove, da dodate podjetja. Po čakanju 30 ur vam povedo, da posel ni dokončan.
Za ustvarjanje mesta je potrebno več časa. Dobra igra, vendar zahteva veliko časa. Torej ni priporočljivo.
Časovno potratno, če ne porabite pravega denarja in se igra redno ne odpre. Kakšna je korist od igre, ki se ne odpre, ko jo želite igrati. Slote kupujem v nakupovalnem središču samo zato, da po posodobitvah izginejo. Plačal sem denar za te reže, to je kot kraja. VELIKA NAPAKA pri prenosu te igre, poskušajo posnemati township, vendar se nikoli ne bodo približali. Igra ima na tone napak. Končal sem, zdaj odstranjujem
odlična igra, všeč mi je. tnx, ampak če bi imel možnost prodati bankovce in shraniti kovance, bi lahko igrali bolje.
Zelo sem užival v igranju ure v tej igri v prostem teku. Od zadnje posodobitve pa vse v tovarni traja 1-2 DNI, da se dokonča izdelava. Prej je bilo največ 2,5 - 4 ure. Še huje, čas ne mine več in ne pridem nikamor. Ne najdem gumba za podporo strankam, zato bi bila vsaka pomoč zelo hvaležna! Upam, da se bomo res kmalu vrnili!
Lepa igra pokovke je trajala dolgo, 1 dan bo trajal za gradnjo skupnih hiš. Čudovita kmetijska igra Igro posodobim, vendar v njej ni razlike
Igra je dobra, vendar ne morete shraniti svojega napredka z igrami google play, svoj napredek lahko shranite samo z računom Facebook, ki ga nimam, moje prejšnje poverilnice za prijavo v Facebook račun so izgubljene in to igro moram igrati od začetka
Užival sem v igri, dokler nisi začel krasti vse zelene gotovine, ki sem jih zaslužil, da bi jih dal v banko prašička, ki me prisili, da kupim. Na začetku igre in prvih ducat stopenj sem moral obdržati tisto, kar sem zaslužil. Zdaj gre vse v rezervo "prasička" in da ga dobim, ga moram kupiti. To je neetično, zato adijo. Pohlepni razvijalec. Vidim, da ponujamo DODATNEGA gotovine po ceni za tiste, ki želijo plačati za igranje (pospešiti svojo igro), toda denar, ki ga zaslužite v igri? To je NAPAKA.
Ta igra je zelo dobra. Toda ta igra vzame preveč časa, a vseeno je ta igra dobra. Urednika sem prosil, naj spremeni nekatere funkcije te igre
Včasih zabavna igra. Samo želim si, da ne bi trajalo tako dolgo za pridelavo pridelka ali pa bi bilo treba kupiti toliko stvari za dokončanje zgradb.
Dolgočasna igra.. traja predolgo, da gojiš svoje pridelke na svojih poljih. Če želite zgraditi skupnost, morate počakati, da ladja sprejme vašo potrebo, da dokončate svoje zgradbe. Traja predolgo, za dokončanje ene stavbe morate porabiti 3 dni
Svojo mestno banko sem nadgradil na zlato tako, da sem jo kupil za 9,99 $. in transakcija je bila opravljena, vendar se mestna banka ni spremenila glede na mojo nadgradnjo. Poslal sem e-pošto, vendar nisem prejel nobenega odgovora. Rad bi svoje vračilo, če ne deluje. Vaša storitev za stranke je nič. Minila sta 2 dni, odkar sem poslal to e-pošto. Zoper vas bom vložil pritožbo v trgovini Google Play
Prenos traja zelo dolgo in kar dobiš, je obtičalo na stopnji 20 po 4 dneh do konca, še vedno boš igral to igro, piše, da potrebujemo vlake, vendar ni vlakov za misijo! in obtičalo je za dolgo časa na stopnji 20, to je zanič! Ne zapravljajte svojega denarja v resničnem življenju zapravljanje časa!?!?
Betona, potrebnega za gradnjo skupnosti, ladja nikoli ne pripelje. Mesec dni sem čakal, da sem dobil ustrezno število betona. Kljub času in trudu včasih zapravljam čas tudi za oglase v upanju, da bom pogosteje pripeljal ladje. Toda moj beton nikoli ne pride. Kaj je bistvo!!!!
Število dosežkov se nenehno znižuje in dani čas še ni na pol. Preveč napak. Nekateri dosežki so nemogoči, ker ponastavi vaš napredek
Tega pregleda nisem nikoli želel narediti ooo. Ampak sem odstranil igro in jo znova namestil nazaj in moja igra je bila podprta upppp 😗
Zelo je dobra, vendar ne morem sklepati prijateljev, ker seznam ni posodobljen, vendar je igra dobra in prosim, posodobite seznam 👆
Zelo moteče, da moram vsakič, ko odprem aplikacijo, izklopiti zvok in glasbo.
To je zelo lepa igra. Vem, da ni dobro za telefone in visijo, ko jo otroci igrajo tako dolgo. Toda moja vnukinja ga namesti in predvaja v mojem telefonu. Tako zelo jo ljubim, da ji z veseljem dam za igro HVALA🙏🙏
Ta igra je kot township, vendar je boljša, ker za igranje ne uporablja podatkov. Všeč mi je 😍😍😍
Naredim, da razširitev zemljišča zahteva, da moji kovanci nastavi časovnik, nato pa se naslednjič, ko igram, razširitev ponastavi. Zmanjkalo je zemlje!
Napaka na ravni 12 ni mogoče odpraviti. Med igranjem se ne morem dotakniti zaslona. Popravite napako in dal bom 5 zvezdic
To je res super. Zabavno je igrati in super je, da je veliko tovarn. Prijavite se, ko je brez povezave v redu, vendar zakaj ne najdem prijateljev?? Ne najdem prijateljev, čeprav sem se prijavil na Facebook.
Resnično obožujem to igro. V času svetovne krize je bilo zame nekako terapevtsko. Vendar pred kratkim menjam naprave in ne morem vrniti svojega napredka. Prosim, pomagajte mi, kako obnoviti svoje predvajane podatke. Mislim, da nimam potrpljenja začeti od začetka! Z malo pomoči bo dobil pet zvezdic!
Ne dela
Želim si, da bi tej igri dal 5 zvezdic, a po tem, ko sem jo igral že več kot 6 mesecev, se kar naprej srečujem z eno stvarjo za drugo. Grem na tržnico in plačam 11 sladkorjev, da naredim sladoledne kornete in imam samo 1 sladkor!?? Tržnik spi (na odmoru), tako da jih ne morem več kupiti. Druga težava te igre je, da ne morete prijateljevati s svojimi pravimi prijatelji s Facebooka, tudi če sledite aplikaciji na Facebooku, in tako tudi s svojimi drugimi pravimi prijatelji na Facebooku. Prosim popravi!!!
Naloži se do 100 pa ne gre na kmetijo, kaj se dogaja?
28.8.21- trgovec je pobegnil, ko je poskušal odpreti posebno škatlo. 5.9.21- vsi moji prijatelji so pravkar izginili. 14.09- vsi moji prijatelji so odšli. 10/10- dogodek je končan, vendar nagrade (1.) niso pripisane.
Farm City: Farming & City Building Casual dzr
igra je lepa, morate igrati to igro jee je zelo dobro, da preživite čas yala je razredna igra
Lepa igra. samo želim si, da bi vsaka razširitev potrebovala enak čas za čiščenje. in ne naslednja razširitev, daljša od prejšnje. Nima smisla. Vsaka širitev je enako velika.
To je srčkano in zabavno, vendar vam ne omogoča, da bi našli naključne prijatelje, ne dovoljuje vam, da se povežete s fb, to je frustrirajuće
Od te igre sem imel veliko upanje. Lahko bi igral sam, všeč mi je bil ta del, a ko hočeš, da odkupimo denar, ki smo ga že zaslužili v našem prašičku, mislim, da ne..lol..ni neumno. Potem na 16 lvl želite, da kupimo lastna orodja!! Ne hvala bo našel drugo igro. Konec koncev je v začetni fazi. Vso srečo..
Zdaj je najboljša mestna igra za vedno ..
Razvoj v igri je odvisen od zalog, ki jih ne morete proizvesti, in edini način, da jih dobite, je trgovanje na morju, ki naključno ponuja zaloge (traja veliko časa in običajno ni tisto, kar potrebujete).
Ne morem se povezati z drugimi igralci, zakaj? Township deluje veliko bolje. Ali naj preneham in igram Township?
Ne nalaga se več kot eno uro.
Sprva mi je bilo to všeč. Dal bi 5 zvezdic, vendar se ne morete prijaviti v facebook.... no, to vam omogoča, vendar ne dobite bonusa in ne morete videti svojih prijateljev ali sklepati novih prijateljev v igri. Kaže, da se bo osvežilo, vendar ni prikazanih nobenih igralcev. Nisem preobremenjen. To prav tam močno skrajša čas igranja. Ne morete sodelovati, razen da morda pomagate 1 osebi, ki vam jo daje igra. Upam, da bo kmalu popravljeno. Ali pa bom odstranil. CO OP PLZ